2310868144 Γαμβέτα 107 & Μπότσαρη Μάρκου 57, Θεσσαλονίκη menelaoskalaitzidis@gmail.com

 

FROSTY - ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ
Κλιματισμός - Ψύξη - Ηλεκτρικές Συσκευές | Θεσσαλονίκη


 

Η επιχείρηση FROSTY - ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο εμπόριο και το service κλιματιστικών, ψυγείων και μικροσυσκευών. 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και γνώση στον τομέα των ψυκτικών εφαρμογών αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επισκευής οικιακών και επαγγελματικών ψυγείων, κλιματιστικών, παγομηχανών και καταψυκτών άμεσα και υπεύθυνα. Παράλληλα, η επιχείρησή μας ασχολείται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών και μικροσυσκευών, ηλεκτρολογικού υλικού και υδραυλικού εξοπλισμού διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και επιλογών. 


Περισσότερα

 

Ψύξη - Κλιματισμός

Ψύξη - Κλιματισμός

Οι έμπειροι ψυκτικοί μας αναλαμβάνουν νέες εγκαταστάσεις, είτε υφιστάμενες συσκευές, αναλαμβάνοντας μελέτη, τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση των μονάδων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οικιακός εξοπλισμός

Οικιακός εξοπλισμός

Η επιχείρησή μας ασχολείται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και ηλεκτρικού και υδραυλικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Service - Συντήρηση

Service - Συντήρηση

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ